Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Tο χορευτικό “Ασκληπιός” αναχώρησε για την Γερμανία


Πρεσβευτής της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης
Η διατήρηση και προβολή του Λαϊκού μας πολιτισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Λαογραφικό-Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ", ο οποίος σε βάθος χρόνου τον υπηρετεί με συνέπεια, σεβασμό και αγάπη.
Συνέχεια των πολλών δραστηριοτήτων του, από σήμερα και μέχρι 25 Μαΐου 2010, θα βρίσκεται στην πόλη Meppen της Γερμανίας, όπου θα εμφανίσει παραδοσιακούς χορούς, από διάφορες περιοχές της χώρας μας, σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί.
Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι ο κος Τσέλιος Δημήτριος ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά επί τριάντα και πλέον χρόνια αλλά και πολιτιστικά στην προαναφερόμενη πόλη.
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα το πρωί αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Dortmund και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Meppen.
Δικαίως ο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" χαρακτηρίζεται ακούραστος πρεσβευτής και φωτοδότης της Ελληνικής Λαϊκής παράδοσης, αφού σφραγίζει με την ταυτότητα του σημαντικές δράσεις και εμφανίσεις, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.
Την Αποστολή του" ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ" στη Γερμανία συνοδεύουν ο Πρόεδρος Γιάννης Σούλιος, τα μέλη του Συμβουλίου Χαρούλα Μπαρούτα και Σούλα Πλεξίδα καθώς επίσης και η χοροδιδάσκαλο Στέλλα Μπλάνα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Χρήστος Ν. Σούλιος.
Από τα Τρίκαλα η αποστολή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το τουριστικό Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε., με την ευγενική του χορηγία προς τον Χορευτικό Όμιλο "ΑΣΚΛΗΠΙΟ".


Δεν υπάρχουν σχόλια: