Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Διθυραμβικές κριτικές για την «Άσπιλη Μήτρα»



Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 20:30 η Σουίτα Art Café παρουσίασε μία μοναδική βραδιά μελοποιημένης ποίησης με τίτλο «Άσπιλη Μήτρα»! Η καλλιτεχνική ομάδα της Σουίτας, σε συνεργασία με το Ωδείο Μουσική Πνοή και την Ακαδημία Χορού Τέρψις, που έντυσε χορευτικά τη βραδιά προσδίδοντας μία διαφορετική νότα στην ήδη υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα, παρουσίασε μία επιλογή από μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Εγγονόπουλου με θέμα τη γυναίκα.
Ο υπέροχος χώρος της Σουίτας γέμισε από θεατές με υψηλό το αίσθημα της τέχνης και έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που ήρθαν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό για την πόλη των Τρικάλων θέαμα, αφού για πρώτη φορά υπήρξε μία σύμπραξη Τρικαλινών καλλιτεχνών και δημιουργών (σε ότι αφορά τη μουσική, το λόγο και το χορό) αντιμετωπίζοντας το θέμα με σεβασμό, όντας όλοι ανεξαιρέτως, «εραστές της τέχνης».
Αφετηρία όλων ήταν η πρωτότυπη και αξιόλογη μουσική του Παναγιώτη Μαγκλάρα, που είναι βασισμένη στο λόγο και τις εικόνες του Εγγονόπουλου. Η κοινή γραμμή όλων των συντελεστών ήταν να ακολουθήσουν πιστά τη σουρεαλιστική φόρμα που επιβάλλει ο ποιητής, κάνοντας ταυτόχρονα αυτό που ο καθένας ξέρει καλύτερα. Και το αποτέλεσμα μας επιβράβευσε με το παραπάνω!!!
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας και προσέλευσης του κοινού, η βραδιά θα επαναληφθεί για μία ακόμη φορά την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 20:30 στη Σουίτα Art Café. Μην το χάσετε!!!
Γενική Είσοδος: 5€
Συντελεστές Βραδιάς
Βίκυ Ιακωβάκη: Σύλληψη ιδέας, Επιμέλεια κειμένων, Απαγγελία, Παναγιώτης Μαγκλάρας: Μελοποίηση ποιημάτων, Πιάνο, Σοφία Λαμπρογιώργου: Πιάνο, Αγάθη Λίτσα: Τραγούδι, Λιάνα Μήνια: Τραγούδι, Φλάουτο, Ερνέστος Λούκας: Κιθάρα, Κατερίνα Ζαμπέλη: Χορός, Χορογραφίες, Ειρήνη Ζαρογιάννη: Χορός, Χορογραφίες, Τσεργή Ιωάννα: Σκηνοθετική επιμέλεια.


Εγγραφές καθημερινά
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 13:00 & 17.00 – 22.30, Σάββατο 10:00 – 20:30
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19, Τρίκαλα
Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6934058832 & 6975891807




Δεν υπάρχουν σχόλια: